שלום לכל חברי האתר הניפלא הזה
ברשותיSamsung Galaxy S3 ואני מחפשאפקלצייה שדרכה אוכל לדעת כמה אני מדבר וגם כמה גלשתי
אשמח לעזרה
שלום לכל חברי האתר הניפלא הזה
ברשותיSamsung Galaxy S3 ואני מחפשאפקלצייה שדרכה אוכל לדעת כמה אני מדבר וגם כמה גלשתי
אשמח לעזרה
יש לך את " רק משתמשים רשומים / מחוברים יכולים לצפות בקישור - " המעולה!
בנוסף, לחברות הגדולות יש אפליקצייה יעודיית לכך.
רק משתמשים רשומים / מחוברים יכולים לצפות בקישור -
רק משתמשים רשומים / מחוברים יכולים לצפות בקישור - רק משתמשים רשומים / מחוברים יכולים לצפות בקישור -
"GUI make easy tasks easy, while CLI make difficult tasks possible"
- The Linux Command Line \ William E Shotts -
1. יש לך את הנתונים בטלפון עצמו, (הגדרות > שימוש בנתונים) גם בלי אפליקציה חיצונית,
עם אפשרות לקבלת 2 אזהרות לפי 2 רפים שתקבע.
2. כמו כן אני משתמש ממילא באנטיוירוס חינמי רק משתמשים רשומים / מחוברים יכולים לצפות בקישור - , שיש בו מד גלישה בולט.
נערך לאחרונה על ידי P--L; 06/02/13 בשעה 18:37.
כל תקלות התוכנה של המחשב נפתרות תוך דקות ע"י
התוכנה החשובה ביותר רק משתמשים רשומים / מחוברים יכולים לצפות בקישור -
אני אישית נגד תוכנות ה"אנטי-וירוס" למינהן אשר רצות לטעמי, לחינם, על המכשירים הסלולארים.
מדובר על גזילת משאבי מערכת ללא הועיל.
כן. האפליקציה הראשונה שהזכרתי תומכת בגולן טלקום.
ניתן לראות את זה בדף של האפליקצייה.
אתה מכניס את פרטי המשתמש שלך באפליקצייה (פרטי הגישה לאתר של חברת הסלולר שלך), ותוכל לראות את כל הנתונים.
אוסיף ואומר, שבגירסא המלאה של התוכנה, ניתן לנהל מספר חשבונות. ואילו בגירסא הרגילה תוכל לנהל חשבון יחיד.
מבלי להכנס לוויכוח האם צריך או לא, דעתי האישית היא שחייב אנטיוירוס. הפלאפונים פריצים מידי, הם כוללים מידע רגיש וחמושים בצלמה כל הזמן - שימרו עליהם היטב, וזה כולל אנטיוירוס, כיבוי שן-כחולה, לא לגלוש ברשתות חופשיות וכו'.
נקודה חשובה עמרי!
כיבוי ה-בלוטוס (שן-כחולה) זוהי פעולה הכרחית! ונוציא מהמשוואה שמדובר על אכלן סוללה לא קטן.
כנ"ל גלישה ברשתות אלחוטיות (Wi-fi) זמינות (פתוחות) ועל אחת כמה וכמה בשימוש במחשב! אנשים לא מודעים לסכנה שבדבר.
צריך להבין, שברגע שלמישהו יש גישה לרשת, הוא יכול לעשות הכל, ואני מדגיש ה-כ-ל. ( רק משתמשים רשומים / מחוברים יכולים לצפות בקישור - לאחת המתקפות)
ולא נדבר על רק משתמשים רשומים / מחוברים יכולים לצפות בקישור - , אנשים "פותחים" את דלת הרשת שלהם על מנת לתפוס את אלו אשר "מצאו" רשת פתוחה ואפשר "לגלוש על חשבונם".
תעשו טובה - לי ולעצמכם - הימנעו הימנעו הימנעו מלהכנס למקומות הפרטיים שלכם, בנק\פייסבוק\אימייל ולא משנה מה, במקומות ציבוריים.
(אני לא מדבר על רשת סלולארית, רשת סלולארית עובדת בשיטה שונה לעניות דעתי)
נגעתי בדברים אשר אינם קשורים במדוייק לתחום הסלולר, אך אלו דברים בסיסים שחשוב לדעת, ואנשים לרוב אינם מודעים לכך.
Daniloi האם הבעיה נפתרה? או שמא אתה עדיין נתקל בקשיים?