לפניכם חמישה מפעילי "חלונות", שניים מהם כוללים גם הפעלת "אופיס".
הם נראים לי הכי שימושיים, אחרי שבחנתי מספר מפעילים.
1. הקל והמומלץ ביותר לשימוש (עבור חלונות בלבד) הוא W10DigitalActivation (מבית Ratiborus). לחיצה על Setup.bat
שבתוך התיקיה הזאת תפעיל את "חלונות" בצורה שקטה תוך 20 שניות עד שנת 2038 !
אין קבצי עזר ואין צורך בתהליך רקע לחידוש ההפעלה.
2. KMSAutoLite (מבית Ratiborus) הינו מפעיל עם יותר אפשרויות וגם מידע על מצב הרישיון גם עבור חלונות וגם עבור אופיס.
אין טעם להשתמש בו, אלא אם כן יש בעיה עם הראשון, או במקרה שיש צורך להפעיל גם את אופיס.
3. KMSoffline הוא מפעיל דומה מבית Ratiborus ומסוגל גם לתת מידע על מצב הרישיון.
4. הקבצים KmsPicoActivation.exe + AutoPicoActivation.exe מבצעים הפעלה שקטה ע"י עצם
הפעלתם, ובניגוד למפעיל הראשון לעיל משיגים רישיון לחצי שנה קדימה מדי תקופה מסוימת עם תהליך קבוע ברקע.
AutoPicoActivation.exe הינו KmsPico הידוע, עדיין עובד יפה על חלונות + אופיס 2010-19 ,
והוא גם מתקין קבצים ותהליך רקע להפעלה חוזרת מדי חודש.
KmsPicoActivation.exe (וריאציה שלי) מתבסס גם כן על KmsPico, אך רק על הגרעין הקטן
שבתוך תוכו AutoPico.exe.
הוא איננו מתקין קבצים עם תהליך רקע כמו בראשון. במקום להתקין קבצים כמו בראשון, שחשופים יותר לאנטיוירוסים למיניהם, AutoPico.exe (הגרעין שבתוך KmsPico), מתמקם בספריית השורש במחיצה C:\ ,
אין לו תהליכי רקע או קבצי עזר נוספים, שעלולים להיחשף ולהיפסל ע"י אנטיוירוסים, אבל יש לו הגדרות
למשימות מתוזמנות להפעלתו מדי כשעתיים, ובכל הדלקה מחדש של המחשב.
5. KMSCleaner כשמו כן הוא, מנקה את המערכת ממפעילי Ratiborus קודמים.
6. UnActivateWin10.cmd - לחיצה על הקובץ הזה מסירה את קוד המוצר של חלונות ומבטלת את הפעלת חלונות.
סופק כאן רק לצורך ניסיון ובדיקה.
הם נראים לי הכי שימושיים, אחרי שבחנתי מספר מפעילים.
1. הקל והמומלץ ביותר לשימוש (עבור חלונות בלבד) הוא W10DigitalActivation (מבית Ratiborus). לחיצה על Setup.bat
שבתוך התיקיה הזאת תפעיל את "חלונות" בצורה שקטה תוך 20 שניות עד שנת 2038 !
אין קבצי עזר ואין צורך בתהליך רקע לחידוש ההפעלה.
2. KMSAutoLite (מבית Ratiborus) הינו מפעיל עם יותר אפשרויות וגם מידע על מצב הרישיון גם עבור חלונות וגם עבור אופיס.
אין טעם להשתמש בו, אלא אם כן יש בעיה עם הראשון, או במקרה שיש צורך להפעיל גם את אופיס.
3. KMSoffline הוא מפעיל דומה מבית Ratiborus ומסוגל גם לתת מידע על מצב הרישיון.
4. הקבצים KmsPicoActivation.exe + AutoPicoActivation.exe מבצעים הפעלה שקטה ע"י עצם
הפעלתם, ובניגוד למפעיל הראשון לעיל משיגים רישיון לחצי שנה קדימה מדי תקופה מסוימת עם תהליך קבוע ברקע.
AutoPicoActivation.exe הינו KmsPico הידוע, עדיין עובד יפה על חלונות + אופיס 2010-19 ,
והוא גם מתקין קבצים ותהליך רקע להפעלה חוזרת מדי חודש.
KmsPicoActivation.exe (וריאציה שלי) מתבסס גם כן על KmsPico, אך רק על הגרעין הקטן
שבתוך תוכו AutoPico.exe.
הוא איננו מתקין קבצים עם תהליך רקע כמו בראשון. במקום להתקין קבצים כמו בראשון, שחשופים יותר לאנטיוירוסים למיניהם, AutoPico.exe (הגרעין שבתוך KmsPico), מתמקם בספריית השורש במחיצה C:\ ,
אין לו תהליכי רקע או קבצי עזר נוספים, שעלולים להיחשף ולהיפסל ע"י אנטיוירוסים, אבל יש לו הגדרות
למשימות מתוזמנות להפעלתו מדי כשעתיים, ובכל הדלקה מחדש של המחשב.
5. KMSCleaner כשמו כן הוא, מנקה את המערכת ממפעילי Ratiborus קודמים.
6. UnActivateWin10.cmd - לחיצה על הקובץ הזה מסירה את קוד המוצר של חלונות ומבטלת את הפעלת חלונות.
סופק כאן רק לצורך ניסיון ובדיקה.

הערה